Menu

Over C'est D'Accord

C’est D’accord helpt u als mediator of conflict professional bij conflictsituaties. Of het nu gaat om een echtscheiding, een arbeidsconflict of een zakelijk conflict. Een conflict is altijd vervelend en kost veel negatieve energie. Energie die u beter in andere, positieve zaken kunt steken. Daarom is het belangrijk dat u het conflict zo snel mogelijk achter u kunt laten. Dat u kunt zeggen ‘het is goed zo’ ofwel c’est d’accord’.
C’est D’accord

C’est D’accord onderscheidt zich door u altijd de regie over uw eigen situatie te laten voeren. C’est D’accord gelooft in de eigen kracht van mensen en helpt u deze in te zetten. Conflicten kunnen op een respectvolle en waardige wijze worden afgerond. Rekening houdend met elkaars belangen en gevoelens, zonder elkaar te beschadigen. Vaak is er een oplossing. En soms is er geen oplossing. Dat is realiteit, maar dan heeft u er wel alles aan gedaan. Het brengt u duidelijkheid. Het is belangrijk dat u kunt zeggen ’het is goed zo’. Dit betekent namelijk dat u zover bent om het achter u te laten.


Kwaliteit, integriteit en persoonlijke aandacht

Eigenaresse van C’est D’accord is Jacqueline van Gessel - Galle. Jacqueline: “Naast integriteit en veel persoonlijke aandacht staat kwaliteit bij C’est D’accord in een heel hoog vaandel. Dit betekent dat ik ook wel eens ’nee’ zeg. Het is voor mij ontzettend belangrijk dat ik altijd voor meer dan 100% achter mijn werk kan staan en mijn cliënten écht verder kan helpen.”

Autonomie

De belangrijkste kernwaarde van C’est D’accord is autonomie. Jacqueline: “Als kind riep ik al vaak ‘ik doe het zelf wel’. Altijd alles voor jezelf kunnen bepalen, onafhankelijk zijn. Dat vind ik erg belangrijk. Daarom vind ik het ontzettend mooi om anderen daarbij te mogen helpen. Ik bied ondersteuning en begeleiding, zodat mensen weer regie krijgen over hun leven vanuit een situatie van chaos, frustratie en machteloosheid. Ik geef handvatten, zodat ze terug in hun kracht komen en voor zichzelf kunnen gaan staan, zonder anderen daarbij te beschadigen.”

 

Contact

Wilt u meer weten over mediation of conflict advies? Of een keer vrijblijvend afspreken met Jacqueline om de mogelijkheden te bespreken? Dat kan! Bel dan naar 06 - 22809537 of stuur een email naar contact@cestdaccord.nl . Jacqueline helpt u graag verder!

Bij C'est D'accord houdt u altijd de regie en ligt de focus op een respectvolle en waardige afsluiting voor alle partijen. Zowel bij mediation als conflict advies, in elke fase van het traject. Hierin onderscheidt C'est D'accord zich en maakt zij zich sterk voor.

 

hosted and maintained by: Admiraal IT Services