Menu

Over C`est D`accord

C`est D`accord helpt u als mediator of conflict professional bij conflictsituaties. Of het nu gaat om een echtscheiding, een arbeidsconflict of een zakelijk conflict. Een conflict is altijd vervelend en kost veel negatieve energie. Energie die u beter in andere, positieve zaken kunt steken. Daarom is het belangrijk dat u het conflict zo snel mogelijk achter u kunt laten. Dat u kunt zeggen ‘het is goed zo’ ofwel c’est d’accord’.
 

Bij C`est D`accord houdt u altijd de regie en ligt de focus op een respectvolle en waardige afsluiting voor alle partijen. Zowel bij mediation als juridisch advies, in elke fase van het traject. Hierin onderscheidt C’est D’accord zich en maakt zij zich sterk voor.

Het verhaal van Jacqueline van Gessel - Galle

De drijvende kracht achter C’est D’accord is eigenaresse Jacqueline van Gessel – Galle, mediator en conflict professional. Haar drijfveer is om mensen die met elkaar in conflict zijn geraakt, weer met elkaar in gesprek te brengen, zodat ze op een positieve wijze met elkaar verder kunnen of respectvol de relatie kunnen beëindigen. Jacqueline is ervaringsdeskundige en is, zoals ze zelf zegt, ‘een terriër door het leven getraind om los te laten’.

Mediation


Met mediation gaat u onder deskundige begeleiding van C’est D’accord stap voor stap weer met elkaar in gesprek. Samen bepaalt u de uitkomst van het conflict. U houdt zelf de regie en kunt stoppen wanneer u wilt, in elke fase van het traject. Een geslaagde mediation krijgt het C’est D’accord zegel. Een mediation is voor C’est D’accord pas geslaagd als u kunt zeggen 'het is goed zo’ en weer verder kunt, zodat u uw aandacht weer kunt richten op andere en positieve zaken.

Het resultaat


Met mediation van C'est D'accord gaat u deskundig 'conflict eren'. Na afloop kunt u tegen uzelf zeggen dat u er echt alles aan gedaan heeft. Het is een natuurwet dat u zich beter voelt om zelf verantwoordelijkheid te nemen voor uw situatie. Het resultaat is dat u het conflict sneller en duurzaam achter u kunt laten. Als u dit belangrijk vindt, bent u voor mediation bij C'est D'accord aan het goede adres.

Conflict advies

Bent u betrokken bij een conflict en weet u niet hoe u het als particulier of zakelijk ondernemer het beste kunt aanpakken? Als conflict professional adviseert mr. Jacqueline van Gessel-Galle, eigenaresse van C'est D'accord, u met betrekking tot aanpak en keuze mogelijkheden  en zal zij de diverse opties met u doornemen.

U kunt bij C'est D'accord terecht voor:

Niet voor ieder conflict is mediation de juiste aanpak. De drijfveer van Jacqueline is om in die gevallen mensen niet in de kou te laten staan, maar maatwerk aan te bieden. Als conflict professional kan zij in de rollen als gecertificeerd vertrouwenspersoon, conflict coach, bemiddelaar of onafhankelijk voorzitter voor u door het aanbieden van maatwerk een waardevolle bijdrage leveren aan het oplossen van een conflict. Immers meerdere wegen leiden naar Rome.  Die rollen tezamen vallen onder de noemer conflict advies. Wilt u weten wat zij in een van deze rollen voor u kan betekenen?

Contact

Heeft u advies nodig inzake de aanpak van een conflict? Of wilt u nagaan of mediation ook iets voor u kan betekenen? Bel dan naar Jacqueline van Gessel, mediator en conflict professional: 06–22809537. Of stuur een email naar contact@cestdaccord.nl voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek. Wellicht brengt het u weer een stapje dichterbij om er samen uit te komen.

Nieuwe Dreef 10
4851 BN Ulvenhout (bij Breda)

www.cestdaccord.nl
contact@cestdaccord.nl
  
06-22809537 kvk 56921136
btw NL001188712B86

digitaal_bordje_hightrust                                           

       

                          

hosted and maintained by: Admiraal IT Services