Menu

Conflict advies

Bent u betrokken bij een conflict en u weet niet hoe u het als particulier of zakelijk ondernemer het conflict het beste kunt aanpakken? Als conflict professional adviseert  mr. Jacqueline van Gessel – Galle, eigenaresse van C’est D’accord, u met betrekking tot aanpak en keuzemogelijkheden en zal zij de diverse opties met u doornemen.

 

Niet voor ieder conflict is mediation de juiste aanpak. De drijfveer van Jacqueline is om in die gevallen mensen niet in de kou te laten staan, maar maatwerk aan te bieden. Als conflict professional kan zij in de rollen als gecertificeerd vertrouwenspersoon, conflict coach, bemiddelaar of onafhankelijk voorzitter voor u door het aanbieden van maatwerk een waardevolle bijdrage leveren aan het oplossen van een conflict. Immers meerdere wegen leiden naar Rome.  Die rollen tezamen vallen onder de noemer conflict advies. Wilt u weten wat zij in een van deze rollen voor u kan betekenen?

U kunt bij C’est D’accord terecht voor:

  • Onafhankelijk voorzitter/bemiddelaar. Voor sommige mensen is mediation een brug te ver. Zij hebben gewoon behoefte aan een goed gesprek. Maar hoe los je een conflict op als je niet meer met elkaar kunt praten? Soms lukt  communiceren (tijdelijk) even niet omdat emoties de boventoon voeren. Of is  de “verbinding” tijdelijk verbroken. Een simpele oplossing kan dan zijn om het gesprek door Jacqueline als onafhankelijk gespreksleider of bemiddelaar professioneel te laten begeleiden.
  • Conflict coach. In langdurige relaties - particulier of privé - kunnen in de interactie tussen twee personen steeds weer dezelfde storingen optreden. Met alle ellende en onrust van dien. Een concrete conflictsituatie kan uiteindelijk aanleiding zijn om support te zoeken.

 

Als conflict coach kan Jacqueline, vanuit een neutrale rol, met beiden conflictpartners tegelijk of individueel, door  1 op 1 gesprekken dit ter keuze, de oorzaak van de storingen in kaart brengen en handvatten aanreiken. Dit met als doel om in de toekomst de belemmerende patronen te voorkomen en cliënten te leren hoe zij in de toekomst conflictvaardiger voor hun eigen belang kunnen opkomen.

  • Gecertificeerd vertrouwenspersoon. Stel u heeft een lastige situatie binnen uw werk of in uw privé- of familie situatie en u voelt zich niet sterk genoeg om dit met de ander te bespreken. Dan is er goed nieuws. U hoeft het niet alleen te doen. Jacqueline kan als vertrouwenspersoon samen met u sparren over route en aanpak van het (aankomend) conflict en kan u desgewenst - zij aan zij -  bijstaan in een gesprek.

 

hosted and maintained by: Admiraal IT Services